Jdi na obsah Jdi na menu
 


APU NAHASAMAPAPETILON

20. 11. 2010


Apu je čtyřicetiletý indický přistěhovalec (později získal americké občanství), který ve Springfieldu pracuje v obchodě jménem Kwik-E-Mart. S manželkou Manjulou, které byl v jedné epizodě nevěrný, má neuvěřitelných osm dětí (Sashi, Anoop, Gheet, Nabendu, Uma, Poonam, Sandeep, Priya). Ve svém krámě byl při loupežném přepadení také již několikrát postřelen, ale jak on říká: "Každá kulka je jako čestné vyznamenání".

Jeho celé jméno je Apu Nahasapeemapetilon. Pochází z Indie a do Ameriky se dostal jako nejlepší indický student (jediný se naučil anglicky díky sledování pornofilmů). V zemi se usadil a zpátky do vlasti se jenom tak nechystá.

Apu Nahasapeemapetilon

Pracuje 24 hodin denně sedm dní v týdnu jako prodavač v obchodě jménem Kwik-E-Mart, čímž živí svou početnou rodinu – ženu Manjulu a svá osmerčata: Anoop, Uma, Nabendu, Poonam, Priya, Sandeep, Sashi a Gheet. Na rodinu, přátele a podobné věci si nechává 5 minut v roce a ty si pořádně užije.

Když je v obchodě zrovna trochu volněji (když v něm není Homer Simpson, nebo když zrovna neprobíhá loupežné přepadení), chodí Apu od regálu k regálu a přepisuje datum spotřeby na výrobcích, což kdysi způsobilo již zmíněnému Homeru Simpsonovi zažívací potíže. To Apu vyřešil tím, že dal Homerovi na usmířenou 10kg mražených krevet (které mu ale také zrovna nepomohly…)

Na střeše Kwik-E-Martu se nachází rozlehlá zahrada, kde Apu tráví romantické chvíle s Manjulou, Eltonem Johnem nebo s manželi McCartneyovými. Dodejme také, že Kwik-E-Mart je snadným terčem springfieldských gangsterů, kteří ale Apua na slovo poslouchají. Jejich ozbrojené útoky téměř vždy končí tím, že Apu zločince přemlouvá, aby si vzali peníze a nechali ho naživu. Co na to lupiči? Samozřejmě velice rádi poslechnou.

Věk: 32 let
Země původu: Indie
Počet manželek: 1 (oficiálně)
Počet dětí: 8 (všechny z jednoho vrhu)
Přepaden a oloupen: nesčetněkrát

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář