Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maggy Simpsonová

20. 11. 2010

 

Celé jméno: Margaret Simpsonová
Věk: 1
Výška: 60 cm
První slovo: Táta
Bydliště: Evegreen Terrace 742, Springfield, USA
Nejlepší přítel: Televize
Nepřítel:Gerald (dítě s širokým obočím)
Oblíbená činnost: Cucání svého dudlíka

Zajímavosti: Umí řídit auto, postřelila pana Burnse, neboť jí chtěl vzít lízatko, z kostek umí sestavit vzorec E=MC² (EMCSQU), zachránila Homerovi život před utopením, při úvodní scéně v obchodu stojí 847.63 dolarů (přibližně 17 800,- Kč), perfektně umí hrát na saxofon.

 


Posledním členem rodiny Simpsonových je právě roční Maggie. Zatím jen řekla "Táta" a "Bude dvojka?". Ráda poslouchá hudbu od Roofiho. Nesnáší Geralda - dítě s výrazným obočím. Pr
oč? To v seriálu nebylo ještě vysvětleno.

 

Maggie Simpsonová

Kdo je ta nenápadná bytůstka, která se sice vyskytuje téměř v každé epizodě seriálu, ale nikdy neřekne ani slovo? Proč stále ještě nemluví? Promluví konečně někdy? Zatím řekla jenom jedinou hlášku, a to v celovečerním filmu: „A bude dvojka?“ Co si doopravdy myslí? A myslí si vůbec něco? Kdo ví…

Maggie Simpsonová

Nejmladší z rodiny, benjamínek Maggie. Na to, že jí je teprve jeden rok už dokáže řídit auto, ručkovat po laně, hrát dokonale na saxofon, psát pomocí kostek na hraní, zahrát „čistou hru“ v bowlingu nebo dokonce zachránila Homera, když se topil v moři.

Jednou zase zachránil Maggiin život Vočko, a to ve chvíli, když vyletěla z auta při brždění a málem spadla do řeky. Od té doby si výčepního zamilovala a ten ji někdy chodí navštěvovat a hrát si s ní. Dá se o nich říct, že jsou velmi dobří přátelé.

Maggie také pistolí postřelila pana Burnse, málem zabila Homera nebo se ji málem povedlo nechat ztrávit celou rodiny v obří trávící soustavě modelu člověka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář