Jdi na obsah Jdi na menu
 


Marge Simpsonová

20. 11. 2010

 

Celé jméno : Margorie Simpsonová
Rodné příjmení : Bouvierová
Věk : 34
Výška (i s vlasy) : 259 cm
Barva vlasů : Modrá - číslo 56
Častá hláška : “Mručení“
Bydliště : Evegreen Terrace 742, Springfield, USA
Zaměstnání : Marge je nezaměstnaná, ale v minulosti pracovala jako prodavačka preclíků a nemovitostí. Pracovala také jako učitelka na Springfieldské ZŠ, v jaderné elektrárně, jako policajtka a servírka.
Má strach z : Létání
Nejlepší přítelkyně : Ruth Powersová
Nejoblíbenější zpěvák : Tom Jones
Nejoblíbenější časopis : Sponge a Vacuum
Zájmy : Malířství

Zajímavosti : Ve svých objemných vlasech již našla kočku Sněhulku, Maggie, sklenici s pěnezmi na vánoční nákupy, šekovou knížku, fotku s Lennym.

 
Marge je Homerova manželka s velmi výraznými a modře nabarvenými vlasy a je o dva roky mladší něž Homer. I když je nezaměstaná, velkou práci má doma, kde toho musí přetrpět mnoho. V minulosti však byla učitelkou, policejní strážnicí, makléřkou nebo dokonce byla chvíli i servírkou. Než se provdala, její příjmení bylo "Bouvier

Marge Simpsonová

Manželka Homera Simpsona je významnou osobností Springfieldu. Jakožto žena v domácnosti se účastní mnoha dobročinných aktivit, protože by ráda změnila svět k lepšímu. Nezapomíná však ani na svou rodinu, kterou neskonale miluje a obětuje pro ni za všech okolností úplně všechno co má.

Marge Simpsonová

Rodné příjmení je Bouvierová. Ve Springfieldu žijí také její sestry Patty a Selma, silné kuřačky a staré panny. Pracují na dopravním inspektorátu a Homer o nich říká, že jsou to ty dvě nejnesnesitelnější megery světa. Vzath sester Bouvierových s Homerem je však na delší povídání.

V životě už toho hodně vyzkoušela. Pracovala třeba jako servírka, herečka, učitelka, policistka, realitní makléřka, nebo spisovatelka. Nejvíc ze všeho ji ale stejně baví starat se o blaho rodiny. Děti Bart, Líza a Maggie by jinou mámu nechtěly. Ani Homer si na Marge jako na manželku nemůže stěžovat.

Samozřejmě že ji to všechno občas dost štve. Ono se ani není čemu divit. Homerovy excesy by spousta jiných žen nevydržela. Marge je ale v tomto směru o hodně jiná. Mohla by mít spoustu krásných a bohatých můžů (Artie Ziff, James z bowlingu), přesto však stejně miluje tlustého a líného dělníka Homera.

ová".

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář