Jdi na obsah Jdi na menu
 


MILHAUS VAN HOUTEN

20. 11. 2010



Milhouse je nejlepší Bartův kamarád, který má modré vlasy a červené brýle. Svých rozvedených rodičů (Kirka a Luan) je jediným dítětem. I když mu je deset, je velmi slabý a počůrává se. I přes své odpudivé vlastnosti se však snaží sbalit Lízu.

Nejlepší kamarád Barta, třídní strašpytel, Milhouse Van Houten. Bart je jeho vzorem a Milhouse ho má tak rád, že by za ním skočil z útesu do řeky, což clastně jednou udělal. Bart toho někdy zneužívá a tak mu Milhouse hlídal přes noc továrnu nebo ho poslouchal na slovo, když řídili obchod s komiksy.

Milhouse Van Houten

Milhousův táta Kirk byl dříve v armádě, nyní pracuje v továrně na sušenky, máma Luann se stará o domácnost, sourozence Milhouse nemá. Rodiče se rozvedli na večírku Simpsonových a od té doby žije Kirk po ubytovnách a Luann vystřídala půlku Springfieldu při hledání nového přítele. Nakonec o hodně později se znovu dali dohromady.

Často se stává terčem šikany školních darebáků, jako je Nelson Muntz nebo Jimbo Jones. Dokonce i Bart si z něho ošklivě vystřelil, když ho nahlásil do „FBI pátrá“ a ti se ho následně snažili chytit. Ten před nimi skočil dokonce z přehrady do řeky. Také pan Burns ho zmrzačil, protože chtěl, aby jeho fotbalový tým vyhrál zápas. Milhouse zkrátka kramfleky a úrazy přitahuje.

Miluje Lisu a sní o tom, že se s ní jednou ožení. V budoucnosti bude pracovat jako šéf v jaderné elektrárně a později jako poradce prezidentky Lízyy Simpsonové.

Věk: 10 let
Majetek: na pár dní Bartova duše
Rozvedení rodiče: ano
Oblíbená videohra: Kostilam
Oblíbený komiks: Radioaktivní muž
Vysněná láska: Lisa Simpsonová
Domácí mazlíček: zlatá rybka (kterou sežral Bartův pes)
Oblíbený nápoj: sojové mléko
Přátelé: Bart Simpson
Nepřátelé: Nelson Muntz, Jimbo Jones, Kearney
Co má rád: plyšového psa Fifinku
Co nemá rád: kravské mléko (mohlo by ho zabít)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář